Κουκουβάγιες μπομπονιέρες

crochet favors

Κανονικά σε αυτή την ανάρτηση θα σας μιλούσα για την βάφτιση της ανιψιάς μου, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα. Θα σας έδειχνα φωτογραφίες με τις μπομπονιέρες που έφτιαξα, μέσα στα καλάθια τους (θυμάστε τα δείγματα; ), το βιβλίο των ευχών και το στολισμό της εκκλησίας. Ίσως και το βαφτιστικό φόρεμα της μικρής μαζί με το σταυρό και την λαμπάδα. Θα σας έλεγα επίσης πόσο όμορφα περάσαμε. Δυστυχώς δεν θα σας δείξω τίποτα από όλα αυτά, γιατί απλά δεν κατάφερα να τα δω ούτε και εγώ. Βλέπετε το μεγάλο μου αγόρι, έφερε από το σχολείο την πρώτη ίωση της χρονιάς και μου την χάρισε απλόχερα, με αποτέλεσμα να καθηλωθώ στο κρεβάτι όλο το Σαββατοκύριακο. Θα σας δείξω όμως τις κουκουβάγιες, που ήταν και το θέμα τις βάφτισης.

Για τους ενήλικες αποφασίσαμε να κάνουμε τις μισές μπρελόκ και τις άλλες μισές διακοσμητικά μαγνητάκια. Για τα μπρελόκ έπλεξα στο πάνω μέρος μια αλυσίδα με γαϊτανάκια στον αέρα και από εκεί πέρασα ένα κρικάκι για τα κλειδιά. Για τα διακοσμητικά κόλλησα από πίσω στρογγυλά μαγνητάκια.

crochet-owl-keychain

Για τις παιδικές χρησιμοποίησα πιο έντονα χρώματα και ακολούθησα αυτό το σχέδιο, που μου αρέσει πολύ. Στο εσωτερικό τους έβαλα και μια μικρή κουδουνίστρα που χτυπάει απαλά όταν την κουνάς. Το μέγεθος είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει άνετα σε μια παιδική χουφτίτσα.

owls

Τέλος για να ακολουθήσουν και τα μαρτυρικά το ίδιο θέμα έφτιαξα μικρά μοτιφάκια που τα πέρασα σε μια παραμάνα μαζί με το σταυρουδάκι τους. Στον κρίκο του σταυρού δέσαμε και μια κορδελίτσα, αλλά δεν έχω φωτογραφία να σας δείξω.

owl-motifΕδώ φαίνεται και η διαφορά που έχουν στο μέγεθος.

crochet-owls-4

crochet-owls

crochet-owl

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα.

0 replies on “Κουκουβάγιες μπομπονιέρες

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.