Η Sely ήταν αγχωμένη όλη την εβδομάδα. Προσπαθούσε να διαλέξει τι ρουχα να φορέσει την πρώτη μέρα στο σχολείο. Ευτυχώς, θυμήθηκε ότι το μόνο που είχε σημασία, ήταν ότι μετά από τόσο καιρό, θα έβλεπε, επιτέλους, τους φίλους της και τους αγαπημένους της δασκάλους. Άλλωστε, στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα θυμάται τι φορούσε. Έτσι, φόρεσε τα πιο άνετα ρούχα και το πιο όμορφο χαμόγελό της και έφυγε για το σχολείο.

Το πατρόν της Sely είναι διαθέσιμο εδώ!

Πληροφορίες για το πατρόν

Υλικά
Νήμα: Πολύ Λεπτό (Fingering) (50γρ/125μ) βαμβακερό νήμα σε χρώμα της επιλογής σας για το δέρμα, σκούρο κόκκινο, ροζ, σκούρο γκρι, καφέ και γκρι.
Για το δείγμα μου χρησιμοποίησα Scheepjes Catona στα χρώματα: Camel (502), Rose Wine (396), Old Rose (408), Metal Grey (242), Chocolate (507) και Mercury (074).
Βελονάκι:Μέγεθος 2,5 χιλ.
Notions: Fiberfill for stuffing, 8 mm safety eyes, pins, tapestry needle, stitch marker, scissors, Ø10 mm button or bead.

Δείγμα
26 πόντοι και 27 σειρές με άρριχτα γαϊτανάκια δουλεμένα σε γύρους, με βελονάκι 2,5 χιλ = 10 εκ.

Το δείγμα δεν είναι σημαντικό για αυτό το σχέδιο. Παρόλα αυτά, η αλλαγή του μπορεί να επηρεάσει τις τελικές διαστάσεις καθώς και το μέγεθος των ματιών ασφαλείας.

Τελικές Διαστάσεις
Περίπου 19 εκ ψηλό.

Συντομογραφίες

μκ:μαγικός κύκλος
γ.α: γαϊτανάκι στον αέρα (αλυσίδα)
αρ.γ:άρριχτο γαϊτανάκι
αυξ:αύξηση 1 π (2 αρ.γ στον ίδιο πόντο)
μει: μείωση 1 π (πλέκω 2 πόντους μαζί)
πδ:ποδαράκι
μ.πδ: μισό ποδαράκι
π.θ:πίσω θηλιά
β.γ:βουβό γαϊτανάκι
π: πόντος(οι)
γυρ: γύρους
ΚΠ: καλή πλευρά
ΑΠ: ανάποδη πλευρά
{…}: επανέλαβε τις οδηγίες που περικλείονται, όσες φορές υποδεικνύεται
[…]: οι οδηγίες που περικλείονται δουλεύονται στον ίδιο πόντο
(…): συνολικός αριθμός πόντων στο τέλος κάθε γύρου ή/και πρόσθετες πληροφορίες

Έχεις φτιάξει αυτό το πατρόν; Κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις #kouvarakia ή βάλε ετικέτα @kouvarakia για να μπορέσω να τη δω.

Leave a Reply