Είμαι Ξωτικό!

Για δεύτερη χρονιά μεταμορφώθηκα σε ξωτικό και πήρα μέρος στην χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας (secret crafter), που διοργάνωσε η Άννα από το in my closet. Για την ανταλλαγή αυτή, έπρεπε να ετοιμάσουμε ένα πακέτο που να περιέχει ένα γλυκό, ένα χειροποίητο δωράκι, μια κάρτα, 5 υλικά χειροτεχνίας και να το στείλουμε στο ξωτικό μας. Το κάθε ξωτικό στέλνει ένα πακέτο και παραλαμβάνει ένα άλλο. Τα ζευγάρια των ξωτικών, επιλέχθηκαν από την Άννα. Στην συνέχεια πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα υλικά που πήραμε για να δημιουργήσουμε κάτι.

20161201-img_0358

Ετοίμασα, λοιπόν, ένα πακετάκι με υφάσματα, φουντίτσες, δαντέλες, κρίκους για σκουλαρίκια και διάφορα υλικά για κατασκευή κοσμημάτων. Σοκολάτα, χριστουγεννιάτικη κάρτα και φυσικά χειροποίητα δωράκια, δεν σας λέω τι είναι τα δωράκια γιατί το ξωτικό μου δεν έχει παραλάβει ακόμα και  δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη.

20161125-img_0350-edit

Πριν προλάβω να στείλω το πακέτο μου, έφτασε το δεματάκι από το δικό μου ξωτικό, σε ευχαριστώ και πάλι Maro Pi. Το λάτρεψα! Ήταν γεμάτο με καλούδια: νήμα, υφασματάκια, βάσεις για δαχτυλίδια, βάσεις για σκουλαρίκια, αστεράκια, κουμπάκια, χάντρες και χαρτιά χειροτεχνίας. Φυσικά κάρτα, σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες, καραμέλες και χειροποίητο δωράκι, χριστουγεννιάτικο βαζάκι για ρεσό. Ακόμα και το ίδιο το κουτάκι ήταν ένα χειροποίητο χάρτινο μπισκοτόσπιτο.

20161125-img_0344-edit

Αφού διάβασα την κάρτα, έφαγα τις σοκολάτες (βοήθησαν και τα αγόρια μου) και χάζεψα τα καινούρια μου υλικά, ξεκίνησα να πλέκω έναν λαιμουδάκο με το νήμα που μου έστειλε το ξωτικό μου.

20161208-img_0359-edit

Εν τω μεταξύ περιμένω να φτάσει το πακέτο μου στον προορισμό του και να δω τι θα φτιάξει το ξωτικό με τα υλικά, που ελπίζω να της αρέσουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *