Κάλτσες Δεκεμβρίου

Το τελευταίο ζευγάρι κάλτσες της χρονιάς είναι έτοιμο και είναι αυτό που με έκανε να νιώσω περισσότερο περήφανη. Πρώτων, επειδή κατάφερα να ολοκληρώσω την πρόκληση που είχα βάλει στο εαυτό μου, να πλέξω ένα ζευγάρι κάλτσες κάθε μήνα.

Δεύτερον και πιο σημαντικό, επειδή το σχέδιο είναι δικό μου. Ναι, σχεδίασα κάλτσες! Είναι το πρώτο μου ζευγάρι κάλτσες και το πρώτο σχέδιο με βελόνες που σχεδιάζω. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη είμαι.

Αυτές οι κάλτσες με σχέδιο ζακάρ, πλέκονται από το λάστιχο προς τα κάτω και έχουν φτέρνα και γύρισμα φτέρνας. Χρησιμοποίησα 2 σετ καλτσοβελόνες. Ένα των 2,5 χιλ για το λάστιχο και τα ζέρσεϊ τμήματα και ένα των 2,75 χιλ για τα ζακάρ τμήματα.

Τώρα γράφω το πατρόν για 3 μεγέθη, μικρό μεσαίο και μεγάλο. Ελπίζω να το έχω έτοιμο μέχρι τον Ιανουάριο.

Λοιπόν εδώ είμαστε, 12 μήνες και 12 ζευγάρια κάλτσες μετά. Πραγματικά ευχαριστήθηκα αυτή την πρόκληση. Συνάντησα μερικές δυσκολίες κατά την διάρκεια αλλά γενικά έμαθα πολλά πράγματα μέσα από αυτήν και με βοήθησε να διαχειριστώ αυτή την δύσκολη χρονιά.

Καθώς κοντεύει να τελειώσει αυτή η χρονιά, σκέφτομαι μήπως πρέπει να ξεκινήσω καινούρια πρόκληση για την επόμενη. Έχεις να προτείνεις κάτι; Γενικά σου αρέσει να προκαλείς τον εαυτό σου;

Leave a Reply