Καλοκαιρινή Τσάντα

crochet-drawstring-bag

Αν ευχαριστήθηκα μια τσάντα φέτος το καλοκαίρι, είναι αυτή της φωτογραφίας. Την έφτιαξα με βαμβακερό νήμα σε σχήμα πουγκιού και της έβαλα δυο λουριά για να την φοράω στην πλάτη. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι ελαφριά. Επειδή αφήνει τα χέρια ελεύθερα την πήρα παντού, στα ψώνια, στην βόλτα, στην παιδική χαρά με τα παιδιά…παντού!

lining

Για το εσωτερικό και τα λουριά χρησιμοποίησα αυτό το βαμβακερό ύφασμα. Με το ίδιο ύφασμα έφτιαξα και τσέπες εσωτερικά για να βρίσκω πιο εύκολα τα απαραίτητα (πορτοφόλι, κλειδιά κινητό).

strap

Στα λουριά έβαλα “ρυθμιστές μήκους” (δεν ξέρω αν έχουν κάποια άλλη ονομασία), για να μπορώ να αλλάζω το μήκος ανάλογα με το βάρος που κουβαλάω. Για να τα συνδέσω με την τσάντα έβαλα κρίκους σε σχήμα D.

d-ring

Για την τσάντα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο. Η έμπνευση ήρθε από το pinterest και για τα υπόλοιπα αυτοσχεδίασα. Ξεκίνησα πλέκοντας πέντε τετράγωνα μοτίφ (sunburst square), που ενώθηκαν δημιουργώντας έναν κύλινδρο. Συνέχεια αύξησα το ύψος του και από τις δύο πλευρές, πλέκοντας σειρές με διπλά ποδαράκια. Ο πάτος φτιάχτηκε ξεχωριστά και ενώθηκε στο τέλος. Ελπίζω να βγάζω νόημα.

Αυτό ήταν!

Υ.Γ. Μην παραλείψετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό. Μόνο δυο μέρες μέχρι την κλήρωση!

Leave a Reply